AliyeAsel Selam kızlar bebeğim 3,5 aylık emzik tutmuyordu. En son aventin ultra airini alacaktım gece çok ağlıyordu evde wee babynin damaklı emzigi vardı yıkayıp verdim ve tuttu size diyeceğim bıkmadan usanmadan deneyin emziği bi şekilde tutacaktır. Mızmızlayan çocuktan eser kalmadı darısı sizlere inşallah ☺️🙏🏻
MiracAlpinveUmutunAnnesi AliyeAsel canım ben ogluma doğduğu gunun ertesi günü verdim oğluma tam anlamıyla tutması bir ayı buldu valla büyük kurtarıcı hastalandiginda uyurken benim oglum da 11 aylık emmeyi bıraktı geceleri çok iyi oluyo😊
Fazilettt MiracAlpinveUmutunAnnesi bende sizin gibi ikinci günü verdim ama kusacak oluyor gündüzleri vermiyorum geceleri çok mız mız ediyor o zaman vermek istiyorum ama midesini bulandırıyor ama vazgeçmiyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Fazilettt benimkine öyleydi canım ögürüyodu sürekli meğer emzik ucu uzun geliyomus boğazına değdiği için oluyimus başka aldım we baby kullandım emzigi daha kısa eksik ucu büyük olanindan aldım çok rahat etti
AliyeAsel MiracAlpinveUmutunAnnesi aynen canım benimkide wee baby 3,5 aydır denemediğim emzik kalmadı 5 tane emzik var evde sootie chicco wee baby nuk 😂