Tbg Merhabalar, rotavirüs aşısı ne zaman yapılmaya başlanmalı, evdemı yaptınız, malum durumlar ortada, bebeğim 80 günlük ne zaman yapmalıyım, birde marka tavsıye edebilir misiniz, ikili ve üçlü doz varmış sanırım hangisini tercıh ettınız?
Iremkocer Tbg rotateq yaptırdım ben 2.3.4 aylarda yapılıyor bugün son dozunu yaptırdım hastanede. Diğer marka da 3.5 aylarda yapılıyor. Doktorum bana 3 doz önerdi
Esrasya Tbg ben rotarix aldım 2 doz 3 ve 5. Aylarda. 3 aylık bebeğim evde kendim yaptım çok basit tadı da güzel sanırım çok güzel bi şekilde yedi
Hazal89 Tbg rotarix aşısı 3 ayını geçirmeden yapılması gerekiyor 2. Doz 5 ayında olacak eczaneden alıp kendin yapabilirsin youtubeda videoları var izleyebilirsiniz
Tbg Iremkocer hastaneye mı gıttınız orda basladıgınız ıcın sanırım. Bn evde düşünüyorum gitmem gerekirmi bilmiyorum
humakaan0 Tbg doktorlar her asinin yan etkisi olablecgi icin evde agizdan bile olsa onermiyolar asiyi
Ozgeblr Bebeğim 3 aylık.Rotarix aşısını aldım dün.şırınganın içinde ağzına sıkıyorsunuz.Doktorumuza danışmıştım evde yapabileceğimi söyledi ve anlattı.Evde yaptım.Sorunsuz hallettik.Sadece rota aşısı için gidecekseniz gitmeyin evde kendiniz yapabilirsiniz.Siz yine de bi doktorunuza danışın tabiki.