Deletedmom283 Havva2323 Mustela kullanıyorum, ama dısardayken elini yüzünü silmek için, poposu icin koton ve ılık su 19 aydır 🌈
Semrakrhn38 Havva2323 evy baby islak mendili kullaniyorum kizim 10 aylik olucak daha bi kac aydir kullaniyorum hep yikiyordum bezi kullaniyordum her islak mendil gelmiyor dalin uni baby canbebe kullandik ama evy baby iyi geldi
SeverusSnape Havva2323 deepfresh probiyotikli ıslak mendil kullanıyorum ve çok memnunum. Buna geçmeden önce sleepy yenidoğan, prima pure ve promum kullanmıştım.
T-24 Havva2323 instagramdan mühendisinoğlu nu takip ederseniz orada içerikleri saf ve temiz olanların listeleri vardır çok değiştirdim 1 sene içinde uni baby dalin komili molfix izotonik sleppy oraya baktığımda ise şok marketin bebeland ıslak mendilin içeriği temiz gördüm ve aldım henüz kullanmadım
ozge3747 Havva2323 İlk başta unibaby kullandım çok memnundum sonra baby me denedim hiç memnun kalmadım bir kaka temizlemek için en az 4 mendil kullanmak zorunda kalıyordum çok ince Yani, şimdi Prima pure kullanıyorum ondan da çok memnun kaldım
nicu Havva2323 yoğun kaka yaptığında prima sensitive, onun dışında bebek temizleme pamuklarını ona uygun ağzı kapaklı bi kutuya alıp üzerine kaynamış ılımış su döküyorum hepsi ıslanınca sularını sıkıyorum ve kapalı kutuda öyle kalıyolar.