Merve2019 Kzım 5 ay 4 günlk gündzleri hiç uyumuyo ve aşırı huysuz.. yarm saat en fazla 45 dakika ayağmda sallayarak uyutuyorum brden gözünü aciyo sallasamda kar etmyo geri uyumuyo.. yardmcı olurmusunuz
Deletedmom819 Merve2019 bence daha küçük ayakta sallama olayını yavaş yavaş kaldırın. Saç kurutma sesi açabilirsiniz. Sakinleşir rahat uyur. Ve kundak denediniz mi?
Bir_tospik_annesi Merve2019 oglumda o aylarda oyleydi diş cikariyor olabilir huzursuz ve uykuya direniyorsa salyası akiyormu elelrini falan kemiriyorsa muhtemelern distendir diye dusunuyorum
Merve2019 Deletedmom819 kundak denedim sac kurutma makinasida denedim ilk önce rahat uyuyo bi skntı yok sallamadan uyuyo yani.. yarm saat 1 saat sonra bi uyanyo geri uyutamyorum ya sürekli fön makina sesi açıkmı olcak
Deletedmom819 Merve2019 hayır ben kundağı halrn yapıyorum 13 aylık uyuyor fön sesine horlama sesi gelince kapatıyorum yatağına yatırıyorum uyuyor. Muhtemelen sallanmaya alışmış seninki ondan uyanıyor
Amineninannesimine Merve2019 canm benm de kızım 5 bucuk aylk tam dönemleri buda dellendi napcm bende blmyrm
Merve2019 Bir_tospik_annesi salyası bayadr var evet elleride agznda.. sürekli damağni kontrol ediyorum bsey yok.. diş jeline karşydm onu bile aldm denedm geçer belki dye ama yok
Bir_tospik_annesi Merve2019 salyasi akiyorsa eger damaklarda henuz sislik ve kizariklik yoksa yakinda olabilir buyuk ihtimal dislerinden kaynakli oldugunu dusunuyorum
Bir_tospik_annesi Merve2019 a bu arada benim oglum 3 bucuk 4 aylikken ilk alt dislerini cikardi ust dislerini cikartirken cok zorlandi cok huzursuz ve cok salyasi oldu cok sukur onlarida patlattik bazi bebekler cok zorlaniyordus cikartirken
Bir_tospik_annesi Merve2019 evet baya erken çikardı üst dişlerde çok zorlandık bebisin diş çikariyordur küçük incileri yakında görürsün inşallah