Ylmztgb Bebeğim 3 ay 5 günlük gece emzirdiğimde uyanmasın diye gazını çıkarmadan yatırdığım oluyor🙄 ne zamana kadar gazını çıkarmalıyım😩
deletedmom1101 Ylmztgb bebeğiniz gece gaz yüzünden huzursuzlanmıyorsa yatırabilirsiniz benim oğlum gece gaz problemi çekmediği için hiç uyandırmıyorum 😌
Ebruegemen Ylmztgb bence çıkarın ben hep çok korkuyorum bu yüzden ya kusarsa duymazsam diye o yüzden uyansa da çırmaya özdn gösteriyorum
Srpege Ylmztgb doktorum demişti ki gaz çıkarmak bağ kur ve SGK gibidir gelecekte çok faydasını görürsünüz :))))
HaticeY Ylmztgb canım ben uğraşıyorum sırtına pat pat vuruyorum ama uyurken gazı çıkmıyor gündüz normal çıkarıyorum ama gece çıkmıyor bende istiyorum uğraşıyorum olmuyor sonunda yatırıyorum sabah 6 gibi gazı sıkıştırıyor uyanıyor.
Ayazzz Eğer uyuyup yakın süre zarfında uyanmıyosa gaz yüzümden önemli değil canım benim oğlum uyuşa bile o şekilde 5dk sonra ağlıyo ve uykusu tamamen açıldığı icin ben gaz cıkarmadan yatırmıyorum
HaticeY Ayazzz Ebruegemen Srpege sizler gece nasıl çıkarıyorsunuz benim oğlum uyurken çıkmıyor gazı uğraşıyorum en sonunda yatırıyorum napayım
Ayazzz HaticeY çıksın diye bekliyorum çıkmazsa daha fazla uykusu dağılmasın diye yatırıyorum canım valla. Ama tabi bebeğimin hareketlerinden de anlıyorum bu durumu ona göre hareket ediyorum geceleri
Ebruegemen HaticeY bizimde zor cıkıyo biraz nerdeyse 15 dk uğraşıyorum çıkmayıncada yan yatırıyorum iyice ki kusarsa diye
Srpege HaticeY ben her emmeden sonra 5dk çıkarmaya çalışıyorum bazen bizimkinin De çıkmıyor o zaman yapacak birşey yok tabi