Aybuke_27 Üç gündür sütüm az geliyor memeler iyice yumuşadı oğlum emiyor ağlıyor memeyi çekiştiriyor ve çiş sayısı azaldı mama verince uyuyor yavrum yoksa uyumuyor napıcam şaştım iyice su içmekten yemek yemekten öldüm resmen akıl verin lütfen 😭😭😭
Kuzuannesi Aybuke_27 valla benimde oyle bitkisel galactago damla siparisi verdim yarin gelicrk onu denicem
Deletedmom72 Aybuke_27 Canim bol bol komposta yap kendine hiç bırakma. Gunde 1 sürahi iç brn oyle yapiyordum hep iciyordum goguslerim tas gibi süt oluyordu. Sonra bebeginin alerjisi yoksa süt iç. Bulgur pilavi süt yapar ama ayni zamanda gaz da yapar çocuğa. Bildigimiz salata süt yapar.Bunlari dene istersen.
deryardakayra Aybuke_27 olur canım yap yap iç sütüm yok deme var de geliyo de sıcak banyo yap o da iyi geliyo
efiles Aybuke_27 pompan varsa bol bol sag, saat basi 20 dk sag. Bak nasil sut geliyor iki gune. Pompan yoksa da mutlaka bir tane elektronik pompa edin.
Dug Kesinlikle bol su ve komposto. Bol bebişle temas. Elektrikli sağma makinesi rezene veee promalt. Promaltı 2-3 gün iç bak nasıl oluyor. Tabi kişiden kişiye değişim yapmazsa. Bol süt olsun annişler hepimize inşallah🤲❤️
efiles Msh lansinoh benimki. Memnunum, ama butcen varsa Madela yi da cok oneriyorlar. Daha kisa zamanda daha cok sut sagiyormus.
Msh efiles lansinoh un manuelini almistim gogsum cok doluysa 50 cc iki gogusten anca cikartiyo .bu sebeple elektrikli almak istiyorum bütçem 200 civari lansinoh daha yakin geliyor bakalim..