HazelSeren Kızlar 5 aya gırıcez bır kac gundur oğlumun elı hep kulagında sanırım agrıyor huysuzluk yapıyor ve tuvaletınıde yeşil yaptı bugun bu zamanda hastaneye götürmekte ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım ?
bbmbbm HazelSeren benim kızım 5 ay 21 günlük telaş yapma canım aynı belirtiler bizde de var dişten kaynaklanıyor
Durumevaninannesi HazelSeren dişlerinden ötürü eli kulağındadır endişelenme benim kızımında eli hep kulağımda ağzında 😊 kakasınında yeşil yapma nedeni yedikleriniz olabilir ben ne zaman ıspanak yesem yeşil yapıyor kakasını😀 yada kullandığınız d vitaminide yapmış olabilir🤗
Medusaraf Biz de dün 5 aya girdik problem yapma canım bu aylar dahep kulakları elin de dişlerinden dolayı diye okumuştum
ertugrulbey19 Bizde 5 aylık olacağız elleri hep kulağında değil ama dün banyodan sonra temizlemek için bi kaç kere dokundum dokundurtmadi biraz mizmizlandi ben de ağrıyor mu diye düşünmedim değil 🤷🏻 Ama huzursuzlugu yok
Balli_kurabiyem Kızımda 5ay 21günlük .aynen sizin dediğiniz gibiydi. Doktora götürdüm kulağında birşey yok dedi alerjiymiş. Saçlarını çekiştiriyordu. İlaç verdi. 2gündür sakin.ama diştende ola bilir