Zeynepsare039485 Merhaba arkadaşlar 10 gün önce ovitrelle iğne yapıldı bugün test yaptım varla yok orası çok silik ikinci çizgi cıktı acaba var mıdır hamilelik yoksa iğnenin etkisimidir
Hafsa_anne Zeynepsare039485 canım silik çıktıysa vardır ama o iğne ne onu bilmiyorum benim kızımdada silik çizgi çıkmıştı
Deletedmom388 Zeynepsare039485 İğnenin etkisi olabilir adet gecikmesini bekleyin kesin sonuç için zaten daha belirgin olur o zamana kadar muhtemelen gebelik varsa.Hayırlısı olsun varsa da şimdiden🙏🏻
AreninAnnesi7301 Zeynepsare039485 Aşılama olmuştum negatif ken çıktı çizgi adet gecikince tekrarlayın bence insan çok üzülüyor 😕
Musab0121 Zeynepsare039485 Zeynepsare039485 hamilelik var buyuk ihtimalle simdiden gozunuz aydin 😍bide bu igneyi doktor mu yazdi size devlet karsiliyor mu bunu yoksa doktor yazmadan alabiliyor muyuz
Janss Zeynepsare039485 Yanılmıyorsam iğneden 14-15 gün sonra bakılması daha uygun. Hormon seviyeleriniz de pozitife çekebilir daha erken zamanda. Doktorunuz kaç günü önermişti? Google/hızliresim.com/sonu jpg ile biten linki buraya yapıştırın fotoğraf eklemek için.
Zeynepsare039485 Yasemin000 allah razı olsun insalah vardır rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Yasminlina Zeynepsare039485 allahım sıradan ayırmasın gonlunuze gore olsun inşallah vardır. Annelık size de her hanıma da çok yakısır masallah şimdiiden tebrıkler
Zeynepsare039485 Deletedmom388 bugünde yaptım test dükünden biraz daha belli gibi ama yinede bilmiyorum
Zeynepsare039485 NilTutu 5 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu 4 yıl sonra 1.5 yaşında kızım var ama ben hemen 2. Olsun istiyorum tabi rabbim nasip ederse kızım geç olduğu için tekrar olmaz diye çok korkuyorum
Deletedmom388 Zeynepsare039485 O zaman hayırlısıyla gebelik vardır🥰 kan verirsen kesinleşir.Hayırlısı olsun🥰
Zeynepsare039485 AreninAnnesi7301 bende ondan korkuyorum bende sadece çatlama iğnesi vuruldum pazartesi tekrar yapicam bakalım