ozgeolmez25 Arkadaşlar oglum 12 aylik muz yemeyi cok seviyor gunde iki kere veriyorum kabızda olmuyor kilosuda nomal 9 kg cok yiyor ama almiyor kilo ☺️ Gunde iki muz yemesinin bir zararı olur mu pek bilgim yok ilk bebegim ☺️
Deletedmom819 ozgeolmez25 ben günde bir muz veriyorum daha fazla vermiyorum meyve püresi yapıyorum kivi muz elma karıştırıp öyle yediriyorum. İki muz zarar verirmi 🤷♀️
Deletedmom278 ozgeolmez25 Muz yediği zaman kabız oluyor bir kaç kez denemek için verdim kabız oldu. Gün aşırı veriyorum yada her gün verirsem yarım veriyorum.
ozgeolmez25 Zelal21 sizin kilo durumu nasıl bazıları muz cok yedirme sakin muz kilo yapiyor diyorlar ama bizde hiç ise yaramiyor 12 aylik 9 kilo cok yemesine ragmen ☺️
ozgeolmez25 Deletedmom819 bizim ki kilo almıyor muzdan bir zarar gelmez herhalde kabız da yapmiyor 1 aydir yiyor ama birsey degismedi ☺️☺️
ozgeolmez25 Gyed evet cok hareketli daha yürümüyor ama hiç durmuyor surekli bir yerlerden tutunup gezmek derdinde ☺️☺️
Zelal21 ozgeolmez25 merhaba ben ek Gıdaya başladığımdan beridir veriyorum hatta açılışı muz ile yaptık 😅 8 ay 23 günlük 6900 kilosu siz karar verin kilo yapıyor mu yapsaydı bizim ki baya bi alması lazımdı 🤦♀️
Deletedmom819 ozgeolmez25 zaten muz kabız yapmaz bazılarında kabız yapar normalde muz aslında düzene sokar 💃🏽
Zelal21 Deletedmom819 hatırlamıyorum hangisi hangisi içindi ama sanki yeşil olan tam pişmemiş muz kabız pişmiş tam sarı olan isal yapıyordu
Zelal21 Deletedmom819 biyoloji öğretmeni de patates muzdan daha faydalı demişti ama muz çocuklar için daha lezzetli geliyor