Deletedmom507 Cren rica ederim okuduklarıma göre pütürlü yemesi konuşmasını hizlandiriyormus yani çabuk konuşuyormuş pütürlü yiyenler eşimin arkadaşının karısına dedim valla benim kıza hep püre şeklinde veriyordum korkumdan gerçekten de kızım geç konuştu dedi.
Cren Deletedmom507 zaten erkek bebekler genelde geç konusuyorlar ben doğduğun beri hep konusuyorum onunla yaptığım herşeyi anlatıyorum faydası olur diye ama pütürlü gıda dil gelişimi için önemliymiş haklısınız
Ulkumm Cren ölemiymiş ya depresyona giricem napıcam ben ya havuç veriyorum eline elma veriyorum tabuk didip veriyorum yiyo ama çok yemiyo az yiyo
Cren Deletedmom121 kesin benimkide öyle olucak çünkü çocuk yemek saatleri dışında mutlu ama yemek saati gelince mutsuz oluyor resmen 🤦🏻♀️
Cren Deletedmom121 benimkide öyle çorbayı bile ağzında tutuyor bide ağzını açıyor ki aksın dışarı diye 😂
Tazeanne41 Cren zamanla öğreniyor herşeyin zamanı var canım benim kızım da 8. Ayda yemeye başladı diyebilirim şehriye çorbasını bende eziyordum şimdi normal veriyorum yoğurt çorbasını arpa şehriye ile yapıyorum ama iyi pişirmek lazım