Didem52miray Arkadaslar bu durumla karşılaşan var mi, bebegim 45 günlük aglarken falan dikkatimi çekti küçük dilini göremiyorum. Ne yaptim ettim baktım ama yok 😭 Dr da gidemiyoruz ilk gittigimde sorucam ama içim cok kötü oldu yaa
Asafsemra Didem52miray canım muayenede de dogumdada öyle bısey olunca soylerlerdi sanırım ya ben hıc faeketmedim bende bakıcam 😌
Mom090 Didem52miray bakmak hiç aklıma gelmedi 😂 belki şuan gözükmeyecek kadar küçüktür ne bileyim endişelenme hemen
Asafsemra Didem52miray belki kucuktür tam gorememıssındır canım sıkma canını daha dikkatli bak sıkma canını öyle bısey olsa heryerine bakıyolar zaten mutlaka bakarlardı
Didem52miray Baktim ya agkarken telefonun ışığını bile tuttum hatta tahta kaşıkla muayene eder gibi yaptım ama yok. Yada cok küçük ben mi farkedemiyorum dicem ama yok yani.
Didem52miray Nekwam allah korusun evet ama int de baktim o durumda olanlar varmış 🤦♀️ oyuzden zaten stresteyim.
Nekwam Didem52miray neden böyle bi muayene ihtiyacı duydun ki bende onu anlamadim. Bir de yenidoganin her kontorlü yapılıyor zaten.
Didem52miray Nekwam ya siddetli agliyordu agzinin ici pamukcuk olmuştu silerken dikkatimi cekti. Bilincli olarak degil yani. Sonrada kafama takıldı bakıyorum her aglamasinda , psikolojim bozuldu resmen . Ins ben evham yapiyorumdur. Ozel hast de doğum yaptim. Dr da cok ilgiliydi ne bilim yaaa
Nekwam Didem52miray tamam senin kuruntundur o kesin. Pamukcuktan aciyodur. Her beslenme sonrası kaynamis ilimis su ver hakaretten oluyo pamukcuk emziriyosan göğsünü yika hep.
snom Didem52miray yumuşak damak yarığı olabilir Mutlaka bebeği dik besleyin doğumda nasıl farketmezler.Hacettepe plastik cerrahi bölümüne gidebilirseniz bu konuda çok iyi