baturalpim ma9419 denemedigim emzik kalmadi.en son philips avent soothie yi tuttu oda zorla. Int den bakabilirsiniz normal emzik ucu gbi degil farkli
mihrosum Tutmazsa tutmaz kuzum almadığımız emzik kalmadı. En pahalılarını aldım yine tutmadı yıne tutmadı
ma9419 mihrosum bende illa emzik alsın diye değil de parmağını emiyor o yüzden istiyorum onu bıraksın diye 😕
mihrosum ma9419 bırak emsın kuzum ellerini kesfedıyor ve dıs cıkaraacak ya kasınıyordur 🥰 benımkı cok seviyor ellerini emmeyı
Mehmetaslan ma9419 bi tanede bende var ondan denemediğim emzik kalmadı emzikleri öğüyor elini şapır şapır emiyor
Bhs ma9419 valla ben de çok umutla aldım kesin tutar dedim ama sonuç hüsran en iyi mamjoo yu tuttu. Tuttu dediysem de her uyutmaya çalışmamda hiç abartısız 30 kere veriyorum fırlatıyor ben veriyorum 😬
Drkebru Ben daha doğmadan aventin emziklerini aldım kaç tane almadı chicco bebedor aldım yok ama bibste sevdi şimdi tekrar avent verdiğimde almıyor emziği ama bibs hemen alıyor bende son çare almıştım işe yaradı bizde
Goodmom ma9419 tutmayan tutmuyor her çeşit emzik aldım bibs de aldım ama tutmadı 8 aylığız ve neyaptıysam hiç emmedi
ma9419 Goodmom benimki de 9 gün sonra 8 aylık oluyo aslında ilk başlarda tutmuştu ama parmak emiyor ellerini keşfettiğinden beri
Goodmom ma9419 emzik emmeyen genelde parmak emer derler bizimde aynı canım diş kaşıyıcı olarak da ellerini kullanıyor çok amaçlı😁