GozdeDevin2018 Bu havalarda bebeği evde olupta hırıltısı olan var mı? Ağlarken genelde daha çok hissediyorum balgamı var gibi. Çok huysuz gece gündüz ağlıyor bir şeyden memnun olmuyor.
Tugceeeee12345 GozdeDevin2018 hırıltı hep olur önemli olan burnunu temiz tutmak sürekli nemlendirmek ve evi havalandırmak terletmemeye çalışın benimkinin sıcak oldumu artıyor 😇
GozdeDevin2018 mihrosum bizdede böyleydi doğduğundan beridir öyle ama bir ara geçti. Şimdi 7 aylık olduk tekrar başladı.
GozdeDevin2018 Tugceeeee12345 @Ikraderin temizlememe izin vermiyor ki kıyameti koparıyor. Bendede serum var aspiratörü gördü çığlık atıyor.
Ikraderin Burun tıkalı olduğu için hirlama olur bence, benim kızımda çok hiriltiyordu ben fizyolojik serum var iki burnunada bosalttim sonra burun pompasıyla çektim 2 3 sefer yapmamda geçti deneyin isterseniz.
Tugceeeee12345 GozdeDevin2018 😀 küçük yaramaz arkanda sakla oynat kafasını dağıt sonra savunmasızca yakala 😀
12merve12 Benim oğlumda da vardi cok kotu hemde antibiyotik kullanmamiza ragmen gecmedi ki bizimki öksürükle beraberdi soguk buhar makinesi kullandim 3 gunde gecti doktorumuz önermisti odayi surekli nemli tut diye yaptim gecti sizede öneririm 😀
12merve12 GozdeDevin2018 soguk buhar makinesi var hem gece açıyrm bir kac saat hemde sabah uyaninca hiriltisi fazla oluyordu o zaman aciyordum 3 gunde gecti bu kadar hizli gececegini bende inanmiyordum 🤷♀️