Saniye Mrb anneler mandalinayı acayip çok seviyorum kilolarca yiyebilirim ama emzirirken yedim bebeğim turuncu kustu başına gelen var mı acaba
Nily Saniye ben surekli yiyorum hic oyle bisey olmadi canim ilk kez duydum Onla ilgisi olmayabilir belki
deletedmom173 Saniye böyle bir sıkıntı yaşadı isen yoğurtta yemeni tavsiye ederim dengeleme sağlıyormuş
Sabriyeillke Lokma bendede aynin mandilana portakal kivi domates mayali ve eksi olduklari icin helalde
Lokma Zumuw ahh ahhh ne yiyorum ne icebiliyorum zaten. Canım neler cekiyorda el kadar çocuga gececek diye boğazımı tutuyorum. Mandalinayı da fark ettim bir daha agzima surmedim zaten.
2melek1anne Şimdi yedim iki tane sürekli de yedim sağlık ocagindaki doktorum abartmadan herseyden ye dedi o gaz yapcak bu zarar vericek diye düşünme dedi kuru fasulye süt nohut çikolata bunlari dikkatli ye dedi zaten hiç yemedim daha 2 ay 19 günlük olduk
2melek1anne Evet kizlar fazla yemek gaz ve bebeği kusturur dedi doktorum nette de öyle yazıyor zaten hiç yemedim yeni yeni tatli felan olursa fazla yoguyoğun cikolatali degilse yiyorum genelde sütlü tatlilara yöneldim