Busraoxuz Decetinky şu dönemde detox yapmayın deniliyor ama siz bilirsiniz. Ben bir ay önce yapmıştım Nilay keçecinin kabak detoksunu. Emzirdiğim için canım tatlı istedğinde hurma yedım yanı bıtebır yapmadım ama etkılı oldu.
Decetinky Busraoxuz doğru söylüyorsunuz öyle ağır bi detox degil tabi sadece ödeme yardımcı olabılecek sekılde🥰
Bebegimucizem Decetinky bir bardağa biraz yoğurt sade sodanın hepsini koyun yarımda limon sıkın 15 gün yapın bu şekilde ben bir hafta 4 kilo ödemden kurtuldum bu sayede 🥰 emziriyor olmasanız yeşil çay kullanılıyor mu emziren anneler bilmiyorum ama bir de dukan birası var o da çok güzel ödem atıyor vücuttan
Bebegimucizem babyandmomy laktoz intoleransınız varsa süt ürünleri gaz yapar ama yoksa öyle birsey gaz yapmaz
babyandmomy Dukan bira diye geçiyor ondan yapmıştım bi ara o da güzel tadı biraz değişik ama alışıyor insan 2 bardak yeşil çay demlenmiş soğumuş olacak, içine 1 şişe maden suyu yarim da limon vardı sanırım. Ama yeşil çay emzirirken içiliyor mu hicbir fikrim yok
Bebegimucizem neslimblt ben gece içtimm spor yaptığım için sabah da içebilirsiniz suyu gündüz daha çok içiyoruz çünkü