Ynsnrgl Merhaba arkadaşlar alından ateş ölçer aldım doğru ölçmüyormuş gibi geldi mesela alın 33.5 gösterirken koltuk altı 34 veya 35 gösteriyo sizce normal midir. Kullanan var mı
03saliha06 Ynsnrgl alından ateş ölçerse sadece alından ölçüm yapın değilse yanıltabilir benim ateş öçlerimde alından ölçüyor ama normal ateşi hep 36. 6 gösteriyor
Koza Ynsnrgl hangi markanın kullanıyorsunuz? Bende de var ama hep doğru sonuç veriyor. Tam olarak doğru yere tuttuğunuza emin misiniz?
Bsrumt55 Ynsnrgl ayarını yanlış yapmış olabilirsin canım alından ölçerler bazen ortam ısısını da ölçüyor belki ortam ısısındadir ayarı alindan öyle çıkmaz ateşi
Ynsnrgl Bsrumt55 ayarlar yeride yok pek anlamadım direk alına tutuyorum 34 gösteriyo şimdi pil den olma ihtimali var mıdır
Bsrumt55 Ynsnrgl ateş ölçerin kullanma kılavuzundan bakabilirsin markası modeli ne pilden olmaz birde kendi alnına tut
Sahreyldrm Ynsnrgl olabilir canım bizimki de pili bitmeye yakın şaşırıyor sonra pili değiştiriyoruz güzel ölçüyor
anneCANan mrvnh acura bizde kullanıyoruz alnına tuttuğumda 36 civarı iki kaşının arasına yakın yaklaştırınca 37 i geçiyor ateş. Siz de öyle mi durum ricam etsem benim için dener misiniz .
anneCANan Ynsnrgl teşekkür ederim. Kaşın ortasına bayağı bi yaklaştırınca bizde bir dereceye yakın fark çıkıyor hayr olsun artık 🤔