Mehtapsercee Ftmnrazra geçmiş olsun canım kalmamış bişey geçmiş şükür bizde de aynı oldu değerleri gün gün düştü sizinki gibi korkma korkma gözlerinden anlarsın sonradan zaten 😘
Aysima2020 Ftmnrazra bizde 3.cü gün gittiğimzde doktora 15.9 Du 1gece kaldık sabaha 5e fln düşmüştü bir süre suradında sarımsı renk kaldı ama surekli uyandrdm emzirdm+mama takviyesi yaptk fln gecti tekrarlamadı
Deniznisa Aysima2020 sarımsı renk ne kadar sürdü benimde kızım sarılık oldu 16ydı fototerapiyle 11 e düştü yarım kontrol var ama hala yüzü gözünün içi sarı geçti mi bilmiyorum
Mehtapsercee Ftmnrazra çıksın o değer canım geçmiş artık çıkmaz daha sonra rahat ol sık sık emzir sen bizdede aynı oldu
Aysima2020 Ftmnrazra tamam korkma cnm sık sık emzirmeye devam et genelde cogu bebekte görülen bişi sarılk
Minigim_ Ftmnrazra biz bugün 14 günlük olduk sarılık 11 cıktı geçen hafta pazartesi. perşembe günü 9 cıktı bugün tkrar gittik kontrole kan verdik 6 ya düşmüş dedi. ben 2 saatte bir devamlı emzirdim uyanmadigi zaman da sağdım verdim çok şükür düzeldik inşallah tekrar yükselmez
sokomel aynı şekilde beslemeye devam ettiğin sürece geri çıkmaz zaten çok hızlı düşen bir şey değil, aynı şekilde beslendiğinde aynı hızla düşer korkma ben çok de çok korkmuştum geri çıkarsa diye ama çıkmıyor sık beslemeyi ihmal etmezsen.
Minigim_ Ftmnrazra zamanla düşer canım bizim tsh değeri yüksek çıktı birde ondan çok korktum allaha şükür hepsi normale döndü.
Goktugkaganinannesi Ftmnrazra benim oğlum 2 aylık oldu hala sarı . En son 20 Mart’ta gittiğimde değeri 9 idi . Emziriyorum mama vermedim . Hareketli bilmiyorum bende geçsin istiyorum hala geçmiyor
Cgl0502 Deniznisa göz içindeki sarılık hemen gitmiyor zamanla gidiyor önemli olan değerler. Eğer değerleri düşükse içiniz ferah olsun bizim Dr umuz öyle demişti
Aysima2020 Deniznisa 1 aya kalmadı gitti rengi cnm ışının etkisiyle vücudunun soyulmasıda aynı şekilde. sık sık besleniyorsa korkma düştükten sonra normal rengin kalması geciyo