Kelebegimmmm Güzel anneler ‘uğraştım, her şeyi yaptım sütümü artırmak için’ OLuruna bırakınca sütüm kendiliğinden arttı diyen var mıı?🙃
Mehtapsercee Kelebegimmmm ben artık gerçekten bıraktım şunu yapıyım bunu yapıyım diye yoksa iyice stres oluyorum kendiliğinden geliyorsa gelir dedim artık göğüslerimde yumuşadı artık öyle sertleşmiyo terbiye olmuş artık 50 günlük bebeğim olduğu kadar diyorum çünkü baştan beri azdı benim sütüm takviye mama meme yürütüyorum öyle
Kelebegimmmm Mehtapsercee Denemediğim şey kalmadı. çok yoruldum çok yıprandım. Süt artırır denilen şeyler zaten sütü çok olanı daha mı çok yapıyor acaba.? Yoksa bi etkisi olurdu. Daha yolun başındayız. Bu stresle zaman nasıl gececek hiç bilmiyorum. Neden olmuyor? ‘ her annenin bebeğine yetecek sütü vardır’ deniyor. Problem ne o zaman? Çok doldum. Çok üzgünüm
Tospikto Kelebegimmmm canim bende onu dusunuyorum hep sutumu arttirma yollari. Damla kullaniyorsum rezene iciyordum hergun.Bugun humana sut attrici cay aldim birde onu deneyeyim dedim. Nasil besliyorsunuz bebisinizi.ben emzirmeye calisiyorum ama yetmiyor galiba sagil veriyorim birde .
Mehtapsercee Kelebegimmmm bende senin gibiydim canım artık üzülme ben bıraktım Rabbim verirse verir sütümüzü mama var şükür onu veriyorum yetmiyosa sende ver kim ne dersin takma sakın
Kelebegimmmm Tospikto bestak damla, solgar bira mayası, rezene, ısırgan otu ve daha neler neler kullandım. Bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Mama vermemek için uğraştım durdum işte yetebilmek için
Tospikto Mehtapsercee gogsulerin terbiye olmasi ne demek canim.bebegim sag gogsumu emiyor az da olsa solu emmiyor. Sag gogsum hep yumusak sol gogsum sertlesiyor emmedigi icin sagip veriyorim onu
Kelebegimmmm Mehtapsercee veriyorum zaten ilk ay çok az kilo aldı mecbur kaldım. Kimseyi dinleyecek durumum yok. Virüsten dolayı kimseyi de görmüyorum. Daha rahatım
Miyav ☝️İlk iki ay yemediğim yapmadığım kalmadı. 3. Aya girmemle her şey düzeldi sanırım. Şimdi farkediyorum ki yemekle içmekle çok da bir alakası yok. İlk 3 ay bol bol emzireceksin. Sütüm var diyeceksin. Bebeğin her ağlaması açlık değilmiş. Hatta çoğu gazmış. Hala ağlayınca gazını çıkarmaya çalışıyorum. Çıkarıyor ve bir anda gülmeye başlıyor. O yüzden yeni doğum yapan kişilere tek tavsiyem. Süt emzirdikçe artıyor. Tabi ki başlarda gelmesi uzun sürüyor. Ben de mama verdim uyumuyor aç diye 🙈 tamamen gazmış. Çünkü ayı dolunca gördüm ki bir buçuk kilo almış. Kendime kızdım. O yüzden doktor demedikçe sütüm var diyin. Emzirin. Lohusayken kızıyordum böyle konuşanlara😄 haklıymışlar.
Miyav Kelebegimmmm kilo alması azsa doktorunuz da takviye veriyorsa tabiki vermek gerek. Üzülmeyin bunun için☺️❤️ Her türlü büyüyorlar. Siz huzurlu mutlu olun yeter. O sizin hislerinizi anlıyor buna inanıyorum❤️ Bir sürü kişi mama+ meme gidiyor. Yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz 🙏