Durunisamm Merhaba kızlar , Beybi Türco bez kullanıp memnun olan ya da memnun olmayanlar var mı aranızda
ikibebeklibirannee Durunisamm lastik izi cok yapiyir emiciligi de berbat. İslak mendilini severek kullaniyorum bezinden memnun kalmadimmaalesef. Evy baby siparis ettim suan ohu deneyecegim fiyati da uygun isterseniz deneyin internet sitesinden
Merve Durunisamm bez numaraları küçük ve tez doluyordu deneme paketi geldiğinde. Islak mendili de kızıma inanılmaz pişik yaptı. Hala uğraşıyorum
Ays_ays Durunisamm ben sleepy kullanıyordum Bi deneyim dedim sleepy kadar pamuklu olmadığı için pişik yaptı isterseniz sitesine üye olunca 4 tane deneme gönderiyorlar bedava kargo deneyin hala geçerliyse ben devam etmiyorum aldığım 60 loyıda işte gün içinde kısa süreliğine kullanarak bitirdim
Gozde0311 Ben hiç memnun kalmadım şasyik izi cok fazla ve ıslak kalıyordu hep ıslak mendili güzel ama ben paddlers kullanıyorum internet satısı var sadece aşırı memnunum bedenleride büyük biraz rahat rahat kavrıyor bedenini
Tugceeeee12345 Durunisamm ben deneme paketi sipariş verdim bedeni çok küçük ve naylon gibi eğer Prima veya sleepy kullanıyorsan inanlmaz kötü gelir yapısı bence kullanılmaz bir bez
Durunisamm Molfixin de emiciliği iyi değil kızım kaka yaptığı zaman poposuna yapışıyor bez pişik oluyor
Deletedmom265 Durunisamm pişik yapmadı bizde sızdırmıyor da ama sürekli degistirmen gerekiyor hemen doluyor 🙄