Neselibebek Çocuğum 2 aylıkken ultrason çektirdik. Sag alfa 58 sol alfa 56 çıktı ve bez bağlıyoruz 2 tane. Böyle olup düzelen var mıydı cok üzgünüm mutsuzum korkuyorum. Arada bir çıkardım bezi rahatlasin diye sıkmasın diye ama cogu zaman taktık
Hunilianne Neselibebek valla bizim de sağ Alfa 55. Çıktı 3. Ayında. Biz ortez kullanıyoruz bacaklarını ayrı tutan. Pazartesi inşallah kontrolü var ulaşabilirsek doktora
DogaLina Neselibebek ben yasadım bide 15 gun psvlic bandaj taktık. Meğer yanlış teşhismiş. Şimdi 6.ayımız doldun röntgen cekilcez.
Semanuryvz Neselibebek 58 59 çıkmıştı canım 2aylikken. Çift bez ve tutuslarimiza dikkat ederek düzeldi 3. Ayda 61-62 çıktı çok şükür. Endişe etme çok nadir düzelmeyen oluyor. Bezin arasına havlu koyanilirsin ben haftada 3-4 gün de öyle yaptim.
Hunilianne Neselibebek bizim 2. Ay ultrasonunda 59 çıkmıştı. 3. Ayda 55 çıktı. Tübinger diye bir cihaz takiyoruz 3 haftadır. Pazartesi ilerleme var mi diye kontrole gideceğiz
Meseylull Neselibebek bende üzülmüştüm bisey olur falan diye ama gönlünü ferah tut geçer dedi doktor hatta tekrar tekrar sormuştum önemli bisey değil çift bez kullan sadece demisti
Ozlemmnurr Meseylull kalça ultrastonu için ilk hangi doktora gitmek gerekiyor hemşire çocuk doktoru dedi ama bazıları ortapedi diyor 🤦
Hunilianne Ozlemmnurr bizi de çocuk doktoru ultrasona gönderdi ultrasonda problem olunca ortopediye gittik
Meseylull Neselibebek ne desem yalan olur inanın hatırlayamadım şimdi kalça geriligi var demişti bi canım inşallah geçer içinizi ferah tutun bende korkmuştum çünkü çok iyi anliyorum
Hunilianne Neselibebek hayır takmadık bize bir ay sonra düzelmiş olur dediler, sorun değil dediler. bir ay sonra kontrol yapalım dediler kontrole gittik 55 ölçüldü. Tip2A ile uyumlu.
Hunilianne Neselibebek onu bilemiyoruz gerilik olmaya devam etmiş. İlk ultrasonda bandaj taksaydık belki iyileşmişti simdiye