Sevvalacat Kızlar bebeğimin kalçasında sağ tarafta kocaman bir morluk oluşmuş ve kuyruk sokumundada var korkuyorum. Başına böyle bişey gelen var mı ?
CemreKerem Sevvalacat ilk defa duyuyorum ne kadarlık bebek ? düşmüş vs olma imkanı var mı yani belki kaynananiza falan biraktiysaniz düşürmüş söylememiş olabilir mi aklıma başka bir şey gelmiyor neden morarir diye
CemreKerem Sevvalacat şimdi baktım internetten hoş olmayan şeyler çıkıyor kendi kendinizi strese sokmaktansa sabah doktora götürün en iyisi ❤️
Duygu08 Merhaba bebeginiz kac aylik acaba ? Yani bole yesilimsi bir morluksa kuyruk sokumu hatta biraz bele dogru bebeklerde oluyormus bir aciklama var bilimsel ama aklima gelmedi suan int bakin isterseniz ama ben doktora sormustum hatta korktum ne oldu diye ama sorun yapmayin cogu bebekte olur kendiliginden gecicek demisti ve gecti.
Sevvalacat Duygu08 2 ay 10 günlük yeşilimsi bir morluk. Hareketlerinde falan sıkıntı Yok takip ediyorum rahat hareket ediyor. Ama o morlukları görünce çok korktum 😞
Duygu08 Sevvalacat Dedigim gibi korkulucak bir durum yok bizimde oleydi ve gecti bende hakli olarak kokrkup hemen gittim ama doktkr cogu bebekte oluuor dedi yinede icim rahat degil dersen bi saglik ocagina dkr a goster canm