Balbocegi Mervedog iki gün önce ben tartıldım. Sonra onunla çıktım tartiya. Ne kadar sağlıklı bir sonuç verdi bilmiyorum ama 6.300 gr çıktı. Bez vardı üzerinde sadece . 50 günlüktü. Anne sütü alıyor
Mervedog Esdoel benim bebişim 2 aylık 6 kilo çok kilolu önünü alamazsın obez olur bilmem ne diyor sinirim bozuluyor.Bence normal kilo aralıgında gidiyor gibi geliyor bana
Esdoel Mervedog kaç kilo doğdu canım normalde bence gayet iyi çünkü hepimizin ki hemen hemen aynı gram olarak fark var
Nurmry Mervedog benimki 5 kg 6 kg fazla değil bence 6 kgdan fazla olan anneler gördüm ben burda doktorları gayet iyi demişler
Mervedog Nurmry bende öyle düşünüyorum ama işte bazı insanları susturamıyoruz.imsanın aklında da acaba kalıyor.Tabi önce sağlıklı olmaları en önemlisi
Burcubayram01 İki aylıkken 5800 su ebem 5500 diye geçti kıyafet düşünce hiçte kilolu bı bebek değil zaten normal şartlarda bu kilolarda oluyorlar iki aylık bebekler
Bebeninannesi 2.ay aşısında 6700 dü.bebeginiz obez olmaz korkmayın .doktor hareketlendikce zayıflayacak ,alabildigi kadar kilo alsın beslensin dedi
Mrac_bebek Mervedog benim oğlumda 5.800 dü o zamanlar zaten 4. Aydan sonra baya azaldı şuan 9.300 falan o zaman bana fazla falan dememişti