Seydaiscan Merhabalar, oğlumun sesi kısıldı. Ama hiç bir hastalık belirtisi yok. Öksürme, burun akıntısı,ateş hiç biri Yok. Ama sesi kısık hasta gibi geliyor sesi. Ne yapmalıyım ne iyi gelir,neden böyle olmuştur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tugcegoktas Seydaiscan nekadarlık oğlunuz , benımde basıma gelmıstı 2-3 aylık falandı kendılıgınden gectı 2 gune falan .
Seydaiscan Teachermom yanı evet bağırıyor ama çok da değil sanki. Bilemiyorum uykudan uyandı sesi değişikti. Bugün iyice gitti
Teachermom Seydaiscan Benim arkadasimin bebgi cok bagiriyordu ondan olmustu.Hastalik belirtisi yok diyorsunuz.Bilemedim baska neden olmustur.ama onemli birsey olsa baska belirti olurdu galiba.
Seydaiscan Tugcegoktas 17 buçuk aylık. Bu dönemlerde kendine bağırmalari oluyor. Ama çok yüksek bağırmadi . Bilemiyorum durup dururken böyle neden oldu
Seydaiscan Teachermom evet hiçbir hastalık belirtisi yok. Çok aşırı bağırmadi ama evet bu dönemler yüksek sesle bağırıp oyun oynuyor. Bir de eli hep agizinda, salyasida var acaba diyorum dişin etkisi mi.
Seydaiscan Gzd_ dün başladı bugün daha da kısıldı. Ama öksürük yok hastalık belirtisi yok. Salyasi çok akıyor. Bir de memeyi hiç bırakmak istemiyor. Dış olabilir mi acaba. ama bu zamana kadar dış olayımizda hiç böyle olmadık. İlk defa oldu