Dirik Arkadaşlar dogum parasını şuan alabilrmiyz PTT kapalı başvuru yapıcam ama PTT kapalı 20 günlük dogum yaptım
Ravzam Dirik canim dogum parasinin basvurusunu ptt ye degil sosyal yardimlasmaya yapiyorsun para ptt ye yatiyor 😊
MerveBH04 Dirik 60gün oldu başvuru yapalı doğum paramız hala yatmadı bizim nasıl iştir anlamadım gittti
Hilal_154 Dirik 2.5 ay önce doğum yaptım bende, hala yatmadı bile benimde e devletten kontrol ediyorum ☺️
Melekler Zeynepazram 5 sene içinde alabilirsin canm ben ilk kızım da almadım 2. Kızımda başvuru yaptım ikisi bir yattı oda 4 yaşında şuan yanı
ebruuu00 Zeynepazram evet e devlete banka kartını kaydet 3 iş günnde kartına geri geliyor para bnde öyle aldım geçen ay
Sumsum Doğum parasını çekmek için belli bi süre var mı emzirme ödeneği gibi çekmeyince geri çekerler mi
MerveBH04 Hacere hergün bakıyoruz nerdeyse hala ödeme aşamasında diyor 2 gündür de sistem yenileniyor diyip hiçbirşey çıkmıyor
Hacere MerveBH04 tamam yatmış yani gidip çekebilirsiniz. Bende de ödeme aşamasında yazıyordu gidip aldım☺️
Sedanur_Yaprak MerveBH04 benımde hemen hemen 2 ay oldu basvuralı bende de odeme asamasında dıyo ıkı gundur de sıteyı yenılıyolarmıs oyle yazıyo gıtmeye de korkuyorum