Afsk Merhaba 2.5 aylik kızım var gaz cikaramiyor alttan ustttende cikaramadigi icin mamayi icemiyor basina boyle birsey gelen varmi be yapmaliyim
nur35 Afsk Genelde bütün bebeklerde bu aylarda oluyor. Bize doktorumuz sab simplex damla ve maflor probiyotik vermişti çok işe yaramıştı
GamzeSarp Afsk yurt dışındaysanız mommysbliss var ben amerikadan getirdim. Çok işimize yaradı mommysbliss night dream
Afsk nur35 ben yurtdisinda yasiyorum burada onilaclari bulamam malesef bende gaz ilaci kullaniyorum Ama ozellikle son bir kac gundur bitiremiyor mamasini bide malum virus var doktorada gitmek istemiyorum sizinde bebeginiz mamasini bitiremiyirmuydu
nur35 Afsk evet genelde gaz rahatsız ettiği için içmek istemiyorlar. İnternetten alabilirsiniz damlaları doktorunuzla telefondan iletişime geçme şansınız yok mu?
Zeyneppppp Canım bende nurse harveys surup kullanıyorum asırı memnunum varsa onu bi dene bence günde 4-5 dfa kullanılabilir ve rahatlatıyor da
mrs_ss Zeyneppppp 36 günlük bebeğime nurse harveys in damlasını kullanmaya başladım dün gece ama sanki inadına daha çok uyandı ve ağladı bütün gece. Damlayla bi alakası olabilir mi acaba? Şurubunu mu alsaydım acaba 😐
GamzeSarp Bu gece kullanılıyor birde ordinary olan var onu sabah veriyorum bize iyi geldi umarım temin edebilirsniz