Duhamm-91 Eşimle birlikte cildimize daha iyi bakmak istiyoruz bana önerebiliceğiniz ürünler var mı kızlar
1mom1baby Duhamm-91 yüz temizleme jeli tonik nemlendirici makyaj yapılmasa bile kullanılması gerekir eşimde traş olduktan sonra jel ve tonik kullanıyo benimkilerden memnun sivilce siyah nokta varsa neutrogena turuncu seri çok iyi garnier botanik serisi de güzel
zeynepzeze Cilt tipinize göre la roche, bioderma, cosmed gibi markaların ürünlerine bir bakın. Benim hep kullandığım markalar
Duhamm-91 zeynepzeze biodermayı çok söylüyorlar gerçekten cildim özellikle burun ve dudak çevrem çok kuru bide gözeneklerim çoğaldı bildiğiniz işe yarayan bir ürün var mı malum evdeyken☺️
zeynepzeze Duhamm-91 Cilt tipleri için farklı farklı ürünler var ya o yüzden hangisi uygun olur bilemiyorum ki. Bioderma atoderm serisi olur sanırım size
zeynepzeze NurDemir Yves rocher de kullanıyorum ama sanırım dedikleri kadar doğal değilmiş 😏 Ama tonikleri güzel gerçekten
Duhamm-91 1mom1baby evet ve bayadır hiçbişey kullanmıyorum ve cildim mafoldu 😔 eşimde bu dertten yakınınca hadi dedim ben araştırayım bakım yapalım 😄 mutlaka dediklerinize de bakıcam 🥰
Sevimli2 Dr bahar kremleri var kızlar hem çoçuklar için gende kendiniz için içindekiler %100 doğal hiç bir kimyasal madde Yok ben araştırıp öyle aldım kremin sahibi doktor özel olarak yapılmış diğer markalara göre 100 lira fazla ama İnan’ın verdiğiniz paraya değiyor yüzümdeki inçe çizgiler gözle görülür oranda azaldı bebekler için ise oğluma kullanıyorum kokusu çok güzel ❤️İmkanınız varsa alın derim ☺️☺️www.drbaharkozmetik.com
NurDemir @Duhamm-91 yeşil serinin yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum.kayısılı peelingini kullanıyorum.cilt bakımı olarak bunlar baba yeterli geliyor.mavi seri bana yaramadı ama yeşil seri yıllardır favorim