19931993 Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 5bucuk aylık, kilosu normalden 2 kilo kadar fazla. Son zamanlarda gözünün kaydığını farkediyorum ve endişeleniyorum. Neden oluyordur😔 neler yapmam gerek ?
Kuzuannesi 19931993 3 aydan sonra normal degil diyor doktor ama 1 tanesi kaymiyor ve sabit ve surekli olmuyorsa da skinti degil demisti doktor. Bizdr 3 ayllikken basladi yavas yavas geviyor suan 2 hafta surdu
Kuzuannesi 19931993 goz takibi yaptirabilirsiniz oyuncagni alip saga sola yavas yavas hareketler ile ben ole yapmistm hergun. Ilgisini cekip takip etmisti gunde bikac kez yaptim. Etkisi oldumu bilmiyorm
tolgamze1905 19931993 bebeklerde 6 aya kadar normal dedi doktor . 6. Ayda zaten göz muayenesi var. Bizim de var kayma ama muayeneye gidemedik 😔
19931993 Kuzuannesi Ben de göz egzersizi yaptırıyorum muhakkak oluyordur 💫 biraz kilolu olması mı etki ediyor bilemedim 😑 teşekkür ederim ♥️
Nilde Kiloyla goz kaymasının bir ilgisi yok. 6 ayi doldugunda muhakkak goz doktoruna götürun bence. Goz kayması onemli. Bende hala var. Kizimda olursa ne gerekiyorsa yapacagim.
19931993 Nilde Evet, bu sıkıntılı süreç insani hastaneye gitmekten bile caydırıyor. 😣Üzerinde duracağım teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun, Rabbim cümlemizi korusun. 💫