Burcu5825 Mrb hanimlar sabah oglumu sunnet icin ameliyata alicaklar ins.. Anestezi Doktorumuz 5 saatlik aclikla gelsin dedi oglum acliga dayanamaz gibi geliyo bana.:( sanirim sabaha kadar uyuyamiycam emzircem.. Tecrubeli anneler sizler neler yaptiniz?
Ysfbuszfr Burcu5825 Benim oglum lokal oldu o yüzden tokluk sorun degildide sizin genelmi olcak oğlunuz kaç aylık 🙈
Ysfbuszfr Burcu5825 Şimdiden hayırlı olsun 😊 açlığa dayanır inş bigunden okadar etkilenmez sanırım 🙈 çünkü oglum da sünnet olduğu gün agrisi oldugu icin cok emmek istemedi bisey olmadı sukur. Hayırlısıyla atlatırsınız inş 🤗🌸
Burcu5825 [bilinmeyen] buna ben karar vermiyorum doktorumuza rica ettik lokal olsun diye bebekler perisan oluyor lokalde dedi sadece 10 dk uyutucaz hafif anestezi uygulancak dedi
melissrn Ben 6 aylıkken Yaptırdım bizde de açlık istendi gece sık sık emzirdim en sonunda da kaşık maması verdim tok tutsun diye sizde arı mama vs verebilirsiniz🤗
Burcu5825 [bilinmeyen] aynen oyle zaten istemedik lokal yaptirdik ve sorunsuz bi sekilde atlattik hayirlisi ile :) melissrn