Hosgeldiannelik Bu dönemde ellerini ağzına götürmelerinin normal olduğunu öğrendim. Ben emzik vermedim kızıma. Elini ağzına sokuyor. Şimdi sorum şu; emzik kullanan bebekler de elini ağzına sokuyor mu? Zaten emzik emdikleri için böyle bir şeye ihtiyaçları yok mu?
Bhr28 Hosgeldiannelik kızım emzik emiyor aynı zamanda elini de ağzına sokuyor dişleri çok kaşınıyor çünkü bazen kendisini kusturacak duruma geliyor hatta 😂
Boncukgozveannesi Hosgeldiannelik emziğini çıkarıp elini ağzına sokuyor canım her türlü yolunu buluyorlar 💁🏻♀️ 4 aylık bu arada
Mesa33 Hosgeldiannelik emziğin ucundan tutup eliyle birlikte emziği ağzına sokuyor 🤪 sonra midesi bulanıyor haliyle 😊
Zeynepvefam Merhaba benim kızım 2 ay 17 günlük emzik verdiğim halde elini ağzına sokuyor sokmasın diye sürekli veriyorum eliyle itiyor emziği parmaklarını sokuyor ağzına
Gdogru Hosgeldiannelik emziği sadece gündüz uykularında tutuyor. Elini ağzına atmak için emziği tükürmek suretiyle fırlatıyor 😂 yani önceliği eli ☺️ 3 ay 6 günlük
kucukelifyade Hosgeldiannelik emzik emiyor kuzum. Emziği atıp ellerini keşfettiği gibi şaput şupur yiyor 😂
izmirliannee Hosgeldiannelik 2 ay 24 günlük aynı durumdayız emzik vermedim 3 gündür eli ağzında, geçen gün emzirirken pc de isim vardı sap sup ses çıkarmaya başladı emiyor memeyle oynuyor diye bakmadım 1 dk kadar kafamı bir cevirdim ne göreyim meme boşta el ağızda sapur supur🙈😂😂😂😂 o an farkettim elini emdigini geceleri de yapıyor muydu bilmiyorum 🙈🙈
DSA Benim de kızım 4 aylık sürekli eli ağzında. Emzik tutmadı. Bu saaten sonra emzik tutuf mı hanımlar tutarsa nasıl yapmama lazım?.ve bu el emme işi ne zamana jadar sürüyor. Çünkü elini emerken kızarıyor elinin üstü. Zaten dili de hep dışarda.
Mrsde05 Hosgeldiannelik 2 ay 12 günlüğüz bizdede durum aynı ve emzik i dili ile itip parmaklarını emiyor 😊
iremarel Emziği diliyle itip 2 elini de boğazına kadar sokuyor 😂2 eli aynı an da ağzına girmeyince sinirleniyor bir de 🤯