curlymama Merhaba arkadaşlar, 4 aylık bir oğlum var. Uyumayı pek sevmiyor. Uyanık olduğunda da hep onunla ilgileneceksin ve hiç yalnız kalmayacak. Ve hiç kendime vakit ayıramıyorum. Öneriniz var mı? Biraz kendi kendine vakit geçirmesini nasıl sağlayabilirim?
miniktosbagam curlymama ayni dertten muzdaribim 4.5 aylik oglum gunduz uyku nedir bilmiyor uyusa da 15 20 dk ve gun icinde surekli kucagimda oyun halisina koyuyorum oyalansin diye daha koymadan cigligi basiyor 🤦♀️
Aryasare curlymama 5 aylıgız bizdede durum aynı kendi kendine oynamayı öğrenene kadar sabredicez artık 😁 Şimdilik hep beraber oynuyoruz kızımla evim dagınık kendimde öyle 🤷♀️😁
kaganim9 Bende oğlum 4 aylıkken hiç birşey yapmazdım kendim için hep ilgilenmek gerekiyor şuan 7 aylık kendi kendine oynuyo oyuncaklarıyla birazda olsa zamanım oluyo çok şükür yani biraz sabretmek gerek 🙂
MayneymisAltintop O aylarda onunla ilgileneceksiniz mecbur şuan sizden başka bir şey bilmiyor ve istemiyor çünkü 😊 sabır. Kızım 14 aylık yeni yeni rahat ediyorum
meryemmirasmombuse curlymama daha ilgi aylarında olan bir bebek benim kızım 14 aylık suan ama halen uyanık olduğu zamanlar onunla ilgilenmemi onunla oynamamı istiyor birlikte oyun oynuyor vakit geçiriyoruz zaten yalnız bırakamıyorum yanından ayrılamıyorum asla düşücek filan diye o uyuduğu zamanlarda da yemek temizlik bulaşık çamaşır anca vakit bulduğum tek şey kendim için kitap okumak buna şükür😊
Deletedmom138 curlymama yaaa ozaman zorlanırsın birazcık ya☹️ Mesela pusete veya arkaya doğru yatan mama sandalyesine koysan yanında dursa onu da mu istemiyor
curlymama Deletedmom138 neler denedim neler kanguru da duruyor bir tek yapışık ikiz gibiyiz:)) umarım kendi kendine oynamaya başlayınca biraz rahat edeceğim. Kabullendim artık:))
Burcu35 curlymama 14 aylık tuvallete banyoda kendime vakit ayırıyorum 😂😂 en özel anlarım baş başa kendimle tabi bazen tuvalete geldiği oluyor ama olsun 😂
deletedmom763 curlymama oyun halısı alabilirsiniz … ve mümkün oldukça yerde oyalayın… uzanıp almaya çalışabileceği oyuncaklar alın… mızırdansa bile kucağınıza almayın ztn size ihtiyacı olduğu zmn siz bilirsiniz ve kucaklarsınız ☺️ Yere örtü serip bırakın sizi izlesin ☺️
curlymama deletedmom763 evet öyle yapıyorum maksimum 10 dk duruyor. Belkide her mırıldandığında alıyorum diye bilerek yapıyordur.