Zkolip 27 günlük bebeğimde boğazında balgam var devamlı çıkartmaya çalışıyor hırıltısı Var arada öksürüyor uyku uyuyamıyor burnunu serum ile temızlıyorum fayda etmıyor tecrübeli anneler lütfen yardım edin
Ahsen_ Zkolip 24 gunlukkken bende ayni sorunu yaşadım canim hırıltı geliyosa mutlaka götür doktora cigerlerde sıkıntı olabilir bronşit olabilir biz 3 gun hastanede yatmıştık cok küçük oldugu icin
Neslihn Zkolip ev nemsizse ondanda oluyor bende ayni sorunu yasamistim eger hirilti bogazdan geliyorsa evin nemini kontrol edin
Mehmetaslan Zkolip 42 günlükken olduk dediğinizi soğan ezdik havanda başucuna koyduk sabaha kadar akıttı burnunu gözlerini doldukça burnu fizyolojik serumşa temizledik. Kbb doktoru direk genizi temizledi burundan girip. Bizde hırıltı yoktu 10 g0n öksürük için direndik sonrasında hafif bi antibiyotikle atlattık. Soğan biz doğrarken nasıl burun akıntısı yapıyorsa aynı etkiyi yaptı daha kısa sürede temizlendi.
Mehmetaslan Zkolip bunun dışında sıcaklık 25 dereceden yüksek olmasın canım bide nem önemli %50 nin altına düştümü hapşurma başlıyor oğlumda
Gizeras Zkolip bizimde aynıydı çocuk doktoruna götürdük küçücük bebekte balgam olmaz dedi bişey yapmadı bi kere bebeğim tıkandı nefes alamadı morardı iyice aklım çıktı hangi doktora götürdüysem sarılığınla ilgilendiler sonra buhar makinesi almıştık onu açıyorum hep gündüzde mutlaka havalandırıyorum sonuç olarak kimse bişey yapmadı
Mehmetaslan Seferdeniz başta öyle bir iki oluyor sonrası geliyor sizi korkutmak istemem ama malesefff bizşm öyle oldu. Şimdi yşne ara ara hapşuruyor öksürük yok çok şükür
Kuzuannesi Zkolip balgam masaji yapin. Burnuna serum sıktıktan sinra sirtina gaz cikarir gibi pat pat vurun 3 bölge dusunun dikey seklinde sirtini, soldan baslayarak belinden yukari vura vura gidin 2. Dikey cizgiyede aynisini yapin tekrarlayin bunu bol bol.
Bilgihamile Zkolip bizde yasadik ayni sorunu oda cok sicaktir bronsite dondurmeden odanin sicakligini ayarlayin ve nemini. Malesef biz doktora goturdugumuzde kat kat sarma odanin sicakligi 22 24 olsun fazlasi bronslarina zarsr eder dedi oksurmesi hiriltisi bundan dedi fazla sicsk nemsizlik kurulik yapmsstir dedi simdi buhar makinesi aldm odadaki sicakligida nemide olcerek esitliyorum