Meryem53 Bebeğim 2 aylıkken ultrason çekildi kalçadan bir kalça ile diğeri arasında 2 derece fark çıktı 3 ay 10 günlük olunca tekrar gelip çektirin dedi doktor 24 nisanda randevumuz var ama virüsten dolayı çok korkuyorum ertelesem mi diyorum ama Eğer devam ediyorsa kalça çıkıklığı tedavisine başlansın istiyorum ne yapsam 😔😔
MetehanAlp Meryem53 bizimde yarın ultrason cektırıp 1. Ay aşısını olmamız lazım aynı endişe korku bizdede var etraf bu kadar pisken sokağa cıkmak istemıyoruz sanırım biz birazcık ertelıycez 🤦♀️🤷♀️
Adalina20 Meryem53 bizimde 2 kalçamızda aynı derecede 3 derece açık pazartesi götürmem gerekio bende çok tereddütteyim bacak bogımları bacak boyları ve hatta bacaklarını yana açması gayet iyi ama emin olmakta isyorum nasıl yapıcaz bilemiyorum 🙄
Meryem53 Adalina20 değerler neydi bizim sağ kalça 58 sol kalça 60 işte bende emin olmak istiyorum inşallah düzelmiştir ya sizin ki de bizimki de biz önlem alıp gitmeye karar verdik
19401940 Söz konusu sağlıksa lütfen ertelemeyin , bende de küçükken kalça çıkığı vardı ameliyat falan olmuşum çok şükür düzelmiş . Yarın kızımıda götüreceğim test için geç kalırsanız kötü sonuçlar elde edebilirsiniz
Adalina20 Meryem53 her iki kalçamızda 57 çıkmıştı derecesi geçen götürdük sarıp sarmaladık çok şükür toparlamış 🙏
Meryem53 Adalina20 özel bişey yaptınız mı bu süreçte bebeğinize çift bez falan gibi ben ara ara yaptım sürekli yapmadım
Adalina20 Meryem53 yani açıkçası ilk duyduğumda çok korkmuştum ilk gün bez bağladım çift bez. Sonra o akşam farkettim ki bez ne kadar iyi olursa olsun çift kat olduğu için hava almadı teni ve çok fazla pişik oldu. Bende birdaha çift bez kullanmadım. Yapabildiğim her fırsatta bacaklarını açık tuttum. Ve bezini 1 numara buyuk kullandım. Başka hiç bişey yok. Biz sleepy kullanıyoduk yapısı küçük bu süreçte molfix kullandım yapısı daha buyuk tek bezle hallettik.
Adalina20 Bu tarz problem yaşayan anneler ne hissetiğinizi çok iyi anlıyorum ama umutsuzluğa kapılmayın bebeğinizin kemik gelişiylede alakalı olabilir. Ve çift kat bez yerine 1 numara buyuk bez kullanın.biraz kakalar dışarı çıkıyo ama çift kat bezin pişikliğinden iyidir ☺️🙏