Selinto Kızlaar kolik dediler 3. Ay dediler geçmedi 4'e girdik geçmedi kendi kendine asla durmuyor ağlıyor ya uyuyacak ya kucakta dolaşacak ya da plates topunda zıplayacak ne zaman biteeer 📣
HaticeYlmazAydn Selinto Kötü bi sonuç oldu snein için ama 🤷🏻♀️2 yaşına kadar geçmeyrn varmış hep 40 çıksın 3 ay olsun dediler yok🤭
Balannesi Selinto 8.aya girdik aynen devam 😂 sürekli hareket halinde olmak istiyor tek durmuyor bende yürümesini bekliyorum🤷🏼♀️
AlpBebek Selinto Benim oğlum 5 ay 10 günlük iken ek gıdaya başlayınca gaz sancıları tamamen kesildi. İnşallah sizde de öyle olur. Allah yardımcınız olsun.
Elif7781 Selinto geçme tarihini bilmem ama bol bol rahatlatmaya çalışın masaj falan ben ılık suda yatırıp bi elimle de yavaş yavaş masaj yapardım daha sonra ılık havlu sasardim 4 ay sürdü ama cok kötü geçmedi en azından
AlpBebek Selinto Bütün gün ağlaması kolikten olmaz tabii. Kolik belli saatlerde en fazla 3 saat sürer. Her bebek bir değil tabii, inşallah zamanla alışır o da ağlamadan vakit geçirmeye.
Selinto AlpBebek inşAllah 😞 İnanın çok zor 4 ay oldu doktora huyumu diyorum 4 aylık bebekte huy oluşmaz ki diyor inek sütü alerjiside var ağır diyetler yapıyorum ama yok mesela şun bile ağlıyor😞😞
AlpBebek Selinto Oy kıyamam bebişe ya 😔 alerjisi de varmış. Ama illa ki geçecek bu süreçler ve düzelecek. Öyle düşünün. Allah sabır ve güç versin.