Deletedmom310 Kızlar bebeğim 2 aylik şimdiye kadar heo gece lambasiyla yattım ama.karanlikta uyumak daha saglikliymis sanırım.siz nasıl.yaoiyorsunuz bebek agladiginda mi açıyorsunuz gece lambasını yoksa.sabaha kadar açık kalıyor.mu
Annesinin-pasasi Deletedmom310 benim hep açık ya karanlık olunca uyandığında bağıra bağıra ağlıyor ama gece lambası olduğunda daha sakin
[silindi] Deletedmom310 Hiç gece lambası kullanmadım. En iyi uyku için karanlık öneriliyor. Ağladığında da ışık açmadım.
Ahanife Deletedmom310 hep açık kalıyor zaten karanlıkta kalamam fobim var emzirmeye kalktığımda kızımın ağzını yüzünü göremiyorum 🙂
Mineoksuzz Deletedmom310 40 ımız çıkana kadar kullandım sonra bende karanlıkta uyuması daha iyi diye okumuştum kullanmıyoruz gece kalkınca da emzirip yatıyorum aynı odadayız zaten ☺️
GmzSnn Deletedmom310 3 günlükten beri odasında we karanlıkta uyuyor gece lambasının uyumaya geçişte sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 2 yaşına yaklaştı hala kapıyı örter çıkarım we hemen uyur
Hunili Deletedmom310 bende yoğun bakımdan eve gelince kullandım bir müddet korkar belki diye sonra baktım korkmuyor (migrenden dolayı eskiden beri hep black out perde kullandığım için yatak odasında ışıkta hiç uyuyamıyorum) hemen kapattım lambayı. Holün ışığını açıyordum kalkınca içeriye yüzünü görecek kadar süzülüyordu yetiyordu o bana hala öyle onun odasında da black out var. Karanlığa alıştı bide aydınlıkta uyumakta zorlanıyor nerede olursam olayım ortamı karartırsam on dakkada uyuyor ❤️
Msstiskaya Yatak odamızın ışığı ayarlanabilir en kısığa ayarlıyorum hafif loş kızımın yüzünü görecek kadar. Bende ışıkta uyuyamam hiç