Esimin bekar arkadaşları var icinden birisi evli sadece. 3 arkadasi var toplasan 1 adam etmez. Gecen hafta tutturdu dördü bir yere gidip bir gece kalacaklarmis kavga ettim gidemezsin diye virüs var dedim. Göndermedim diye benimle 1 hafta küstü. Arkadaslaeina da sizinle görüşmemi istemiyor felan demis göndermedi beni o yüzden gelemedim demis. Bugun de eve geliyordu hersey normaldi yani bi sıkıntı yoktu yoldayım gelirim birazdan dedi ama şüphelendim bu sefer ayni arkadasi ile disarda parkta bulusmaya gitmis. Eve gelme seni almam sen nasil düşünemezsin bunu virüs var bulaşır diye korkmuyor musun felan yazdım hic cevap bile vermedi 3 saat sonra kapı caldi baktım zil zurna sarhoş. Öyle görünce iyice çileden çıktım kapıda birbirimizi yedik eve giremezsn felan dedim. Kayinvalidem de bende kalıyordu. Bana sıktır sen git dedi. Bende it köpek diye cvp vermeye baslaidm hatta birbirimize vurdukda. Git bu evden dedim. Kayinvalidem de hemen tamam biz itiz kopegiz demeye başladı. Oğluna Allah belanı versin dedim diye bana surat yaptı. Ama ilk oğlu bana el kaldırıp sen sıktır git dediğinde hatalı o değil ben cevp verip it dedim diye hatalı oldum. Sonra kaynimi aradim gel götür bunları diye. Sarhoş olduğu icin gitmicem felan dedi götürün bunu dedim kayinvalidemle gitti. 45 günlük bebek ve 4 yaşındaki oğlumla tek başımayım. Annemlerde uzakta. Virüs dolayısıyla da kimse gelip gidemez. Aileme de anlatmam hastalanırlar üzülürler. Yarın gelebilir eve ama almicam. Biz kavga ederken oğlum ağlıyordu. Korkma bise yok deyip kucağıma aldım. Kolumu kıvırdı sol kolum ağrıyor bilegim hafif sisti. Yarin eve gelir zile basar zilin sesini kıstım kapattım. Cokta basıp kapıya vuramaz komsudan utanir. Zatn bagirmalarmizi duydular rezil olduk olacağımız kadar.