ben söyle yaptım önce kendim karar verdim gece beslenmesini kesmek için sonra yekten kestim bi gece su verdim ağladı sabahı zor ettik derken ikinci gece daha kolay oldu derken alıştı ama beni sık sık yokladı uyandı meme diye ağladı bi saat ağladı yanına yattım meme sabah kızım şimdik uyucaz dedim dedim ve bitti şükürler olsun resmen dünya varmış ve ben yeni gördüm gibi olmuştum 😂😂😂 tabiki bunlar sadece kişiyle alakalı saat başı kalkıp emzirmek isteyen de olabilir yada başka yöntemler de bulabilirler ben böyle yaptım canıma tak etmişti ve birden bıraktım hatta bi hata yapıp emmesin diye salladım ilk bıraktırdığım gece baktım sabaha kadar salladım derken o gece sallamayı da bıraktım 😂😂ikisini birden uğurladım şimdi emziriyorum iyi geceler dileyip öpüyorum yanına uzanıyorum arkamı dönüyorum oda uyuyo lafı çok uzattım kısacası hangi yöntemle bıraktırırsan bıraktır kararlı olmalısın çok ağladı yada aç yada herhangi başka sebepten emzirmeye devam edersen bıraktırma işlemine iki üç hafta ara verip sonra tekrar denemelisin bence başarırsın insallahhhh hersey çok kolay olur senin için 🎈🎈