Rukiyeteke Kızlar normal doğum sonrası kalça ağrılarınız oldu mu Kızlar nasıl geçirdiniz lütfen yardımcı olun ağrısından sancısından duramıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum bile acil
Snd34 Rukiyeteke makat ağrısı anlamında söylüyorsanız bende de oldu yeni doğum yaptım yürüyüş yap bol ve yorma kendini dinlen
Prensess_annesii Rukiyeteke bende de oldu hatta okadar siddetliydi ki ne yapsam geçmiyordu. Doğumda kesin yanlış bişey yaptilar ve bende kalıcı bir hastalık oldu bu diye ağlıyordum ama sonrasında geçti tabi sizde biraz sabredin geçiyor
Snd34 Rukiyeteke ben iki gündür büyük tuvaletimi kaparken kan geliyor baya da yanıyor 😞 basur başlangıcı mı acaba
Seramsera Rukiyeteke makat ağrısıdır bende öyleydim malesef normal doğum süresini makat ağrısı insanın gözünde uzatıyor çünkü iyileşmesi zaman alıyor
AsilAtaMom Tam 1 ay çektim o ağrıyı dikiş acıları bir yana kalça ağrısı yüzünden yürüyemiyordum. Bende doğumda yanlış hareket yaptırdıklarını düşünüyordum fakat doğuma kadar eklemler genişlediği için toparlanma sürecinden bu ağrılar oluyormuş yalancı çatlak dedikleri birşey ödemde görülebiliyor çok araştırdım röntgen emar hepsini çektirdim tek tedavisi ayakta faZla kalmamak gerekirse değnekten destek alarak yürümek. Geçmiş olsun
Mommy1 Cok şükür bende olmadı ama genital bolgemde cok ağrı vardı 20 gun kadar sürdü hala da oluyor arada yeni toparlaniyorum :( 40imiz cikana kadar bu ağrılar normal vücut kendini toparliyor yatin dinlenin. Allah sifa versin
AsilAtaMom Rukiyeteke evet eklem aralarında ödemle birlikte görülüyor yani bende öyleydi normal doğum sonrası görülen bir şeymiş eğer bahsettğiniz makat değil kalça ağrısysa. Doğumdan 1 hafta sonra sağ tarafımda çok şiddetli şekilde başladı 40 ıma kadar sürdü diyebilirim.
Rukiyeteke Benim de sağ kalça ağrısı wc ye cıkamadığım iöin de makatım batıyor resmen Allah kimseye vermesin sanki yeni doğum yapmışm gibi
Tas67 Rukiyeteke canım benim de aynısı oldu hatta arada ara ara oluyor doğum kolay birşey değil sonuçta kemikler ayrılıyor, kilo alıyorsun ,bir can çıkıyor , kan değerlerine dikkat et, ani hareket etmekten kaçın Allah şifa versin 🤲🏼