Minikaslann esilamerveker birebir bunu uyguluyorum beb de çok teşekkür ederim sizce de mantar mı oluşacaktır yine onun belirtisi mi bunlar 🤔😳😞
esilamerveker Minikaslann ya insallah oluşmaz ama özel bölgenizi dus jeli vs köpüklü su ile yıkamayın onlarda yapıyo
Nill16 Minikaslann evet fitil 2 doz 3 gün arayla kullanıcam mantar mı bilmiyorum muayne olmadım istemedim sikayetlerimi anlattım ilk kez karsılasıyorum hafif bi kasıntı biraz akıntı var 🙈 canım Minikaslann
Minikaslann Nill16 ya muayene olsan iyi olurdu bak 3 ay önce benimde öyleydi umursamadım hiç başıma gelmemişti o nedenle bilemedim 3.gün sabahı o kadar korktum ki koşarak gittim doktora 😂😞 muayene de oldum
Nill16 Minikaslann doktor buyrun sedyeye gecin siz dedi ayyy cok utandım 😣 ilk kez oldu hic basima gelmedi boyle bisey hatta geceden beri sıkıntım yok iyi geldi sanırım fitil 😘
Minikaslann Nill16 ben de utandım ama çok uzun zamandır gidip geliyorum doğumumu falan onunla yaptım sanki ilk defa mı görcem dedi kadın bana ahhahahhajaja
Nill16 Minikaslann 😄😄😄 ben özel hastane ilk randevu olusturdugm doktor gittim canım intimwash diye bir sampoan da yazdı onu eklememişim sükür hic kasıntı yok 🙈 😘