Besteninannesiii Valla benim bebeğim haftaya 3 aylık olacak ama doktora götürmeyeceğim . Sadece boy kilo için de sağlık ocağına götürsem mi bilemedim
Sinif177 Besteninannesiii ben evde kendim takip ediyorum. El kantarı aldım bir tane. Pusetin içine oturuyorum. Pusetle tartıyorum sonra da Pusetin darasını çıkartıyorum. Boyunu da kendim ölçüyorum. Kafa çevresini de takip ediyorum. Persentil tablosundan da bakıyorum. Zaten kilo aldıysa boyu uzadıysa tamam diyorum. Benim bebeğim de süt alerjisi var. Alerjik bebekler de kilo alımı durabiliyor. Ondan kilo takibi önemli bizim için.
Cifteanne Besteninannesiii bu ay menenjit aşısı olmaları gerekiyor bende düşünüyorum nasıl gitçez hastaneye diye sadece boy kilo değil yani
Besteninannesiii Viyanarin2121 bence de , 4.ayda aşı var ona gideriz mecbur. Yarın evde tartıyla bi bakalım ya , kaç kilo merak ettim ben de
Besteninannesiii Sinif177 ben de kendimle birlikte tartıyorum evde ☺️ Yarın bir deneyim cidden , kaç kilo olmuş
Miyav Biz de dün tam üç aylık olduk. Doktora götürmedim evde kendim ölçtüm. Sanırım tartımız yanlış değilse🙈 kilosu 6 kg olmuş. Boyu 63 cm. Bu ay ilk iki aya göre daha az kilo almış. Doktor ile görüştüm 500 gr fazla alması yeterli dedi.
Besteninannesiii Cifteanne rota aşısı değil mi o ? Benim doktorum ne olur olmaz diye onu 2.ayda yaptırdı bize. 4.ayda da 2.doz yaptırırız.