Htc1234 Mukuslu kaka diyorlar ama nasıl olduğu konusunda bi fikrim Yok söyleyebilir misiniz ? Birde acı elma yağını kullanan varmı bir arkadaş direk bebeklerde kullanılmayacağını yazmış sordum ama cevap vermedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Teşekkürler şimdiden
Esm Htc1234 🌸sümüksü sarı şeyler oluyor kakanın içinde o mukuslu kaka 🌸 acı elma yapı çok tehlikeli bir posta okumuştum ebelerdd önermiyor onun yerine Vikisin bebekler için olanından azıcık ayak altına ve göbek deliğinin kenarlarına kullanabilirsiniz
ErtugrulAnnesii Htc1234 evet o bendim bildirimi görmemişim. Bi yazıda okudum zehirlenmeye kadar yol açıyor deniyordu ebeler ve doktorum direkt olarak bebege sürülmemesi gerektigini söyledi bu kadar biliyorum. Mukuslu kaka örneklerini googledan görebilirsiniz.
Esm Sibell merhaba biliyorum ayaklarına sürünce bir sorun yaşamadık 1 aylıktan beri kullanıyorum lapa lapa sürmüyorum toplu iğne ladar karnına ayaklarına da parmak ucu kadar rahatlatıyor
Sibell Esm bi yerde okumuştum bi anne sürmüş bebeğine ve bebegi vefat etmiş o yüzden korktum bende yazayım dedim sizde çok dikkatli olun lütfen ne olur ne olmaz