Yasebigemm Fucikort krem al her emzirmeden sonra sür emzirirkende güzelce temizle iki güne geçer acısı bır haftayda yaraların iyileşir
ncy0413 Zeyzeyyyyy her emzirme sonrası karbonatlı su+kakao yağı çok etkili bi süre toparlayana kadar sağsın zor bir durum çekmeyen bilmez
Ogullarinaasikanne Zeyzeyyyyy memenin ucunu vermek yanlıs bir emzirme şekli zaten kahverengi kısmı tamamen verecek canım ayrıca lansinohun kremini kullandım yara olmadan müthiş iyi gelmişti deneyin derim birde ayva çekirdeğinden krem yapabilir kendisine
Deletedmom413 Zeyzeyyyyy Gogus kalkani alsin 3 bucuk ayda geciremedigim yarayi 15 gunde gecirdi canim Meme ucuda düzgün cıkıyor boylece dogru emiyor bebek
Eymn27 Zeyzeyyyyy ayyy benimkide oldu yarıldı böyle göğüs ucum çok küçüktü ve tutamıyor Du ilk sıra biir tane krem aldım onu sürdüm 2 güne geçti çok şükür kremin adını unuttum ama 😔😔😔
Afrazynp Zeyzeyyyyy canım bende aynı öyle olmultum kenardan artık yarılmaya başlamıştı ayva cekırdegınj suda bekletip onu sürdüm ve garmasan merhem kullandım 3. Gün rahatlama başladım acısı gectı 1 haftada iyice toparladım