Gizemalya minnosunannesi06 ben bugun goturdum kimse yoktu valla saglik ocagindaa yanimada alt degisme bezlerinden aldim koydum iyle yatirdim
canparcam123 minnosunannesi06 cuma günü götürecem hem hemşire hemde doktorumuz kesinlkle aşıları ihmal etmeyin ne olursa olsun götürün dedi yağmurdan kaçarken dolu ya tutulmayın. Hatta bu dönemde aşıların kıymeti daha çok bilinmeli dedi.
Aselkusun Kbraa34 tabiki de götüreceğim. Aşı yaptırmayıp başka hastalıklara davet çıkarmamak için. Zaten tek tek alıyorlarmış ve maskesiz almıyorlarmış
Deletedmom268 Durum_m merhaba 6 ay aşısı 2 tane mı yapıldı bıde ates oldu mu bebeğiniz de bızımde haftaya 6. ay aşımız var
canparcam123 minnosunannesi06 anneler korona yüzünden götürmüyor bebeklerini bu sefer de hepatit ten başka hastalıktan birşey olur dedi
asafnannesi minnosunannesi06 bende 3ünde götürdüm kimse yoktu kendimiz önlemimizi aldık bebeğimin de altına başka bi battaniye serdim tartıya falan onla koydum asıyı olup çıktık hemen sükür bişeyimiz yok
minnosunannesi06 Bizim aşımız da 17 nisan da bu virusten dolayı tedirginik bende esim ve etrafımdakiler götürme deyip duruyorlar
Deletedmom413 canparcam123 minnosunannesi06 isill Yaniniza yedek örtü alin Ona yatirin Kilo yerine bile serdim Kilodan düstü hemsire Hic bir yere dokunmadim genede kizimi bebek arabasindan almadan ellerimi yikayip aldim eve Daha sonra üst bas ne var ne yok hersey makineye kendimin kizimin Maske eldiven şart
canparcam123 isill merhab ben oğlumu erkenden aşıya götürdüm çok şükür ilk biz gittik her sabah erkenden dezenfekte ediyorlarmış sağlık ocağını hemen oğlumu tarttım aşı yaptım eve geldik..
Deletedmom413 isill Saglik ocaginin verdigini kimse onermiyor Doktorada gidemedim Suan kullanmiyorum Pekmez veriyorum 6 ayligiz