[silindi] Kızlarr 3 buçuk aylık bebeğimin burnu akıyor hırıltısı var gözleri akıyor öksürüyor ve hapşırıyor da gündüz ateşini calpol ile düşürdüm ama gribe bi etkisi olmuyor sanırım bu ilacın doktora da gidemiyoruz çok üzülüyorum daha küçücük acı çekiyor sürekli ağlıyor napabilirim lütfen yardım edinn 😔😔
Ikrazumra19 [silindi] ozel hastaneye gidebilirsiniz yani butun hastaneler problemli degil sonucta ilerlerse daha kotu hirilti onemli
Ebruss [silindi] canım daha çok küçük yavrun durumunuz varsa özel bir çocuk doktoruna götürün derim, balgam falan ciğerlerine inerse sıkıntı olur, serum fizyolojik be burun aspiratörü ile sık sık çek, geçmiş olsun
Defne03 [silindi] bunlar sadece grip değil. Alerji durumlarında da görülüyor. Bahar alerjisinde filan. (Evde olsanizda…) telefonda danisabileceginiz bi doktor olmaz mı??? Sümüğü ne renk?
Cevik [silindi] başgam sökücü vermişlerdi bize hılrıltı balgam için asist pediatrik kullanım için yarım ölçek ama doktora danısmanız lazım tedbirinizi alıp doktora götürün yada saglık ocagına
babyandmomy [silindi] iburemun zero kullandım ilk oğlumda böylesi durumlarda geçen asi yapınca eczaneye sordum ateşi çıkarsa verebilir miyim diye çünkü 1 aylıktı verebilirsin soğuk algınlığı için ama ateşe de olur demişti. Ama yine de doktora götürün hırıltı varmış sonuçta Allah korusun. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
[silindi] Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar gece özel bir hastaneye gittik ilaç verdi sadece Allah korusun Koronadan şüphelendi ama çok şükür normal grip atlatacağoz inşallah