minnosunannesi06 Oglum 3 ay 21 gunluk 2 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli ağlıyor sutum de geliyor emiyirda ama yinede hep ağlıyor napicam bilmiyorum artık 😥 yoruldum çok gazi oluyor napsamda şu gaz geçse kuru fasulye yedim öyle oldu çok şey denedim
Oznurckose1 minnosunannesi06 atak döneminde olabilir genelde bebekler atak döneminde ya çok uyur ya hiç uyumazlarmış ama eğer aşırı gazlı yemek yediyseniz ondanda olabilir
Elif9419 minnosunannesi06 relactaz gaz damlası çok iyi gelmişti benim oğlana bende çok çektim gazdan ama çok şükür iyi şimdi
Hira12 Bizimde aynısı sabahlara kadar uyuyamıyor gazdan büyük insan gbi agızdan çıkıyor ama alttan hc çıkarmıyor çocuk daha 27 günlüğüz ilaç da pek fayda etmiyor.ne yapmalıyım ya yedijlerimede dkkat edyrm
minnosunannesi06 Hira12 kimyon rezene anason karışımı cayi kullan ben daha once kulandim fayda gördüm o çaydan suan o cayim olsaydı icerdim oğlum için yarın alicsm tekrar gaz
Nese43 Hira12 bizde 28 günlüğüz bizimde başımızda aynı durum var :( Geceleri ağlıo sürekli kendini sıkıyo gazdan dolayı
Aselmevailaysena Hira12 canim gecende bu dertten muzdariptim doktora götürdüm gaz icin damla verdi birde bağırsak duzenleyici verdi masallah şimdi 1 cay kaşığı surubu icmeyle pıtır pıtır gaz atıyor doktoruna sor istersen bağırsak duzenleyici verebilirmiyiz diye
Elif9419 minnosunannesi06 bütün damlaları denedim hiçbiri fayda etmedi bize ama o damla mucize gibi geldi
Emeliss minnosunannesi06 biogaia gaz damlası değil bağırsak geliştirici nurse harveys şurup kullanın çok faydasını görürsünüz
Nurunannesi42 minnosunannesi06 benim kızımda 3 aylık 27 günlük bizde de gaz problemi vardı sürekli ağlıyordu sab simplex kullanıyorum sabah akşam veriyorum sadece kendimde rezene ve kimyon çayı yapıp içiyorum 2 gündür rahatladık bende bebegimde ☺
K1996 minnosunannesi06 sam simplexle nurse herveysin damlalarını kullanıyorum sütüm yetmediği için ek gıdada veriyorum 2 kere hastaneye gittim gaz için saatlerce ağlıyodu hep masaj yap dediler o iki ilacı günde 3 kere hep aynı saatlerde verdim şimdi kndi hem alttan hem ağızdan çıkartıyor gazını
minnosunannesi06 canparcam123 valla onların Gaz olmasın diye çok şey istemiyoruz bende ilk yedim ve pişman oldum