Miray1616 Ysfbuszfr hiç bilmiyorum ki bugün doktorumuz süt alerjisi de olabilir dedi diyet önermedi probiyotik verdi inşallah geçirirken diye umut ediyorum 😢
Ysfbuszfr Miray1616 Ay bu süt alerjisi her bebegemi diyolar anlamadım ki bizdede öyle ihtimal var test yaptircaz da bugün doktor bizede probiyotik dedi ama sonra vermeyi unuttu galiba 🙈ama.ben alıp kullanmayı düşünüyorum 🤷♀️
Miray1616 Ysfbuszfr 20 gündür araştırmaktan stres oldum yanağında minik minik sivilcelenmeler oldu ondan da korkuyorum ama doktorumuz hemen karar vermeyelim bi gözlemleyelim dedi sizin ki diyet önerdi mi 😟
Ysfbuszfr Miray1616 Test yaptircaz ona göre bakıcaz da negatif çıkarsada yok anlamına gelmiyomus ben kendim 15 gün falan süt ürünü hiçbişey yemedim domates yumurtada yemedim ama değişen bişey yok 🤷♀️
Miray1616 [bilinmeyen] umarım bizde de işe yarar süt alerjisi olmasından çok korkuyorum kaç gün oldu başlayalı acaba
Miray1616 Ysfbuszfr bizim ilk gittiğimiz doktor yaptı negatif çıktı ama benim içim rahat etmedigi için başka doktora geçtim bugün 😬