Merivv Bugün 2.ay asımızı olduk ates yaptı sız naptnz calpol mu gerdınzı nasl dusurdunz? Sabah gittik asıya gece tekrar cıkıyor mu kızlar yardım
isill Merivv cok ates ypmamsti bzm 38 i gcerse bi cy ksgi calpol vereblrsnz denmsti ama vermemstm surekli kontrol etmstm
Emna_1903 Merivv bu yan etkiler bebekten bebege değişiyor ama bize hic bir yan etki olmadi cok şükür insallah size de olmaz ❤
gvnkbr Merivv verme diyenler olacak birazdan tabi kendi bilecegin iş 🙄Ben risk etmemiştim dusuremem ne yapacağımı bilemem diye aşı sonrası 1cay kaşığı calpol vermiştim gece boyu nöbetleşe ateş kontrol yaptık eşimle sorun çıkmadı 🥰
Naimeulger06 Merivv ben iğneden sonra bi çay kaşığı verdim canım ateşi olmadı ama ağrısını alır hiç olmazsa
Ayseesoylu Bizde bir tek 2.ay asisi biraz ates yapmisti cok olmamisti ama bende riske atmadan gece uykusundan once bi cay kasigi calpol verdim dha cok yukselmemesi icin tum gecede duzenli olarak atesini olctum sabah normele donmustu atesi
EP- Merivv bizde sabah 10 gibi aşı yaptırdık cnm sürekli takipteyim ateşi çıkmadı şuana kadar inşallah gece de çıkmaz sabaha kadar beklices eşimle
Dygavs Merivv dün olduk aşıları. Dün 37.7 ye kadar çıktı yarım fitil verdim Yükselmesin rahat uyusun diye ince giydirdim gece düşmüştü çok şükür🙏 Huysuzluk var ama
Deriko Bızde buguun olduk asımızı sabah erkenden ama geldıgımızden berı huzursuz ve ara ara yukselen atesımız var sureklı kıntrol edıyorım cay ksıgı calpol verdım ama genede huzursuz egerkı gece uyumazsa ve ateslenırse yarım fıtıl vermeyı duşunuyorum