Nairobi Seda_123 aynen sağlık ocağının verdiği de bizde kabızlık yaptı. Peki içeriği temiz mi bi fikriniz var mı acaba?
Nairobi Kizimkuzum maalesef hiçbir bilgim yok. Ek Gıdaya geçince sizin ki gibi yapabilirim. Çok iyi bir fikir. Teşekkürler
Dorukum Nairobi fermix kullanmaya başladık biz doktorumuzun tavsiyesi üzerine paraben içermiyor kullananlardan hiç kabızlık yaptığını duymadım bakalım
isill Selvaelyennn benm de kizim 4. Ayini doldurmak uzere sideferi herkes onerio peki kiloya gre degsioms dktra da gtmek istemyrm su donemde miktarini ne kdr kullaniosnz kilosnu da blmyrm en sn 3. Ayda gtmstk
Nairobi Selvaelyennn bu ilacı aile hekimi verdi evet. Kullanmadım zaten hemen kabızlık yaptı bıraktım
Ensar18 Yelizsimay merhaba bnm oğlumda 5ay 22günlük kan ilacı kabızlık yaptı bıraktık keçiboynuzu pekmenizi 5aylıkken ne kadar vermeye basladınuz
Candy_liz Kizimkuzum sidefer bizde de kabızlık yaptı günlük ne kadar veriyorsunuz? Bestiron ve fermix’in içeriği daha temiz onlara dönücem sanırım.. Eczacı tavsiyesi ile almıştım kızımın kanı çok düşük..
Kizimkuzum Candy_liz Ayrıca içeriği de temiz değil. Sağlık ocağının verdiginde paraben var diye bunu aldık bir baktım ki birçok sey var bunda da.
Elcinveannesi Nairobi floradix kullanıyorum. Bebeğim 5 aylık. Tamamen bitkisel ve doğal. Etrafımdaki bütün annelere de kullandirdim. Artik kabızlık kalmadı bebeklerinde Nairobi floradix ieczaneden değilde internetten alın. 25 30 lira fark var arada
Serap02 Elcinveannesi merhabalar floradix 4 yaş üstü yaziyorda kızım 4 aylık siz Dr. Danisarakmi kullanmstnz
Selvaelyennn Nairobi benm ikizim çocuk doktorunun yanında sekreter. O söylediii. Onun yerine sidefer önerdi bize
petitehatunn Nairobi sanırım zaten reçetesiz satılıyor bitkisel olduğu için ama emin değilim. benim doktorum özeldi ismini söyledi sadece bende bittim aldık yani yazdırmaya gerek yok