Beril_aras2 Nosefrida nazal aspiratör kullanan var mı aranızda ? Kızım 35+6 da doğdu 23 günlük şuan burnu çok tıkalı doğru düzgün ememiyor süt genzine kaçıyor bizde bunu aldık ama cesaret edemedim
Elifasyaa Beril_aras2 Canım bende prematüre annesiyim bende çok korkmuştum ama mecbur yapıyorum çünküinan hiç rahat olmuyorlar bende otri bebe aldım onu kullanıyorum ama genelde aynı şekil sanırım serum fizyolojiği burnuna sıkıp ağız yoluyla çekiyosun yap bir an önce rahatlasın bebiş
Elifasyaa Beril_aras2 Ve benim bebeğim 31 haftalık doğdu daha küçüktü seninki daha ileri hafta birşey olmaz Allahın izniyle
masterchefiniz Beril_aras2 ben kullanmıyorum canım çok hızlı çekme. Biz hızlı çektiğimiz için mi bilmiyorum burnu hala tıkalı hiç düzelmedi 52 günlük
Alpveannesi Beril_aras2 ben otribebeninkini kullandım ben de korkuyordum prematüre olduğu için . Fakat onu yapınca bebeğim çok rahatlıyordun
Yamacbartu Elifasyaa merhaba benım bebeğimde 31+4 de doğdu ne kadarlık bır küvet surecı yaşadınız acaba bırde kaç kılo dogdu
Beril_aras2 Yamacbartu doğduğu gün solunum yetmezliği ile küvezde kaldı 1 hafta sonra çıktı bu seferde sarılık 28 oldu tekrar yattı şimdi daha iyi çok şükür 🙏🏻
OzgeGunes 35+2 prematüre annesiyim. Gönül rahatlığıyla kullan. Sadede hafif hafif ve kesik kesik çek. Zaten hissedeceksin sesten. Bebek korkup ağlayabilir onu sakinleştir bir yandan canım 💝
Elifasyaa Beril_aras2 Sende saol canım eğer boğazına kaçarsa panik yapma hemen elinin üzerine çevir sırtına doğru pat pat vur gaz çıkarır gibi panikleme benimki çok ağlardı canı yandığından değil korkudan ağlamaktan boğazına kaçardı hep ama panik yapmıcaksın hemen çevir vur hiçbirşey olmaz Allahım korusun inşallah hepsini
OzgeGunes Beril_aras2 günde bir, bazen iki üç günde bir. Tıkalı ses geldikçe yani. Meme almıyor bebeğim o konu hakkında bilgim yok