Eminememinem kızım 6 aylık doktorla konuştum emzirmeyi bırakma doğuma kadar emzire bilirsin dedi eğer erken doğum riskin olmadığı sürece ama annem bırakmam gerektiğini söylüyor zehirlermiş süt bebeği ne yapacam bilemedim
Ikrazumra19 Eminememinem ben emzirdim sut zehirlemesi diye birsey yok emzirebilirsin dusuk riskin olmadigi surece
ZulosummDuam Eminememinem isteyerek mi oldu benimde kızım suan 6 aylık ve ben hiç korunmadım suan iki gündür kahverengi leke görüyorum acaba adet mi oluyorum yoksa hamilelik belirtisi mu 🤔
Deletedmom54 Eminememinem zehirleme diye birşey duymadım ama ablama doktoru emzir zaten ileride tadı değişir emmez demişti
Eminememinem ZulosummDuam hayır korunuyordum zaten son adet tarihime göre 11 haftalık ve ben dün öğrendim mide bulantısı olmasa yine test yapmazdım doktora bile gidemedim virüs nedeniyle
Tuba Eminememinem Tandem emzirmesi denilir buna doktorunuz doğru söylemiş. Riskli bi gebelik olmadığı sürece doğuma kadar emzirebilirsiniz. Eskiden kalma batıl inançtır süt zehirler diye bir şey yoktur. Bende hamileyim ve hem doktoruma hemde ebeme danıştım ve araştırdım. Sizde tandem emzirmesi diye nette bakarsanız bir sürü şey okuyabilirsiniz konu ile alakalı🙏🏽 sağlıkla kucağınıza alın inşallah💜
bsrkya Eminememinem Benimde bebeğim 2 aylıkken test yaptım çift çizgi çıkmıştı kana vermeye gittim bebegimi emziremicem diye korkmuştum ama doktorum öyle bişey yok dedi düşük riski yoksa emzirebilirsin ama sütün tadı zaten belli bi aydan sonra değişiyormuş bırakabiliyormuş bebekler bu arda hamile değilmişim zaten hormonlardan öyle çıkmış testte.
petitehatunn Eminememinem Bir tanıdığım iki çocuğunu da emziriyor hala🤗 Büyük küçükten kalan ne varsa sömürüyor🤣 yani hiç sütten kesmedi