BIRICIKIM Psikolojikdanisman ben de bekliyorum horada😂😂😂ya bu bayan leslienin bazenleri var o nooolacaaak
Deniz_bora Psikolojikdanisman Yani katıldığım 10 günlük diyette daha doğrusu detoxta 4.6 kilo vermiştim 68,6 dan 64 e düşerek bu 1 sene önce oluyor 😂 diyetisyen leslie yaptırıyordu 45 dk yapamıyorsak 10 bin adım atın diyordu
Psikolojikdanisman BIRICIKIM BIRICIKIM ahahhaha evet ama o kadar hareket ediyo ki bence metabolizmasi sabitlenmis ve yaşı da var. Ondan onun olmasi gerektigi vucut tipinde sabit kalmis diye dusunuyorum
Deniz_bora Yani katıldığım 10 günlük diyette daha doğrusu detoxta 4.6 kilo vermiştim 68,6 dan 64 e düşerek bu 1 sene önce oluyor 😂 diyetisyen leslie yaptırıyordu 45 dk yapamıyorsak 10 bin adım atın diyordu
Deniz_bora Yagmur1 16 aylık emziren anneydim o zaman hoş birde hamileymişim 😂bilmiyordum tabi listeler verdi onlara uydum ödem atıcı su falan yaptım zevkliydi birde whatsap gurubu vardı öyle olunca bi gazla gitti ki 90 kilo olan arkadaş vardı 78 e düşmüştü şaşırmıştım ama detox olunca baya etkili oluyo sonra diyetle destekleyerek geri almamıştım hoş üstüne bir doğum daha yaptım şuan yine 68 69 arası geziyorum 😭